A MÉE Csepeli csoportjának rendszeres, heti összejöveteli helye és annak időpontja megváltozott!

 
Militaria és Érembörzét rendez a Budai Érme Klub 2018 október 21.-én!

A rendezvénnyel kapcsolatos információt a szórólapon olvashatnak.
A Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Tisztújító Küldöttközgyűlését 2018. október 13.-án tartja 10 órakor a Mabeosz székházban !

A küldöttközgyűlésen a meghívott küldötteken kívül bárki részt vehet, de szavazati joga csak a meghívott küldötteknek van.
Gyászjelentés : Szomorú szívvel tudatjuk, hogy Dr. Török Pál a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete elnöke elhunyt. Emlékét szeretettel és tisztelettel megőrizzük.

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy Dr. Török Pál a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete elnöke elhunyt. Emlékét szeretettel és tisztelettel megőrizzük.
A MÉE Szombathelyi csoportjának összejöveteli helye és az 2018. október 14.-i rendezvényének helyszíne megváltozik !

Tisztelt Gyűjtőtársak! Tisztelt Érdeklődök!

Az MÉE Szombathelyi csoportja új összejöveteli helye: Nyugat-Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ “C” épülete.

9700 Szombathely, Károli Gáspár tér 4.    Az őszi október 14.-i rendezvényük szintén itt kerül megrendezésre.

A rendezvényen lesz kapható Nagy Ferenc gyűjtőtársunk könyve, “Szombathely története fémbe vésve” címmel. Némi árengedmény aznap, az előjegyzők a meghirdetett áron kapják meg. A könyvben 789 db érem, jelvény fényképe és leírása található meg. (A tartalom: Dal – tánc 39, -Egészségügy 38, – Ebbárca 23, – Egyházi 91, – Egyesület – Vállalat 140, – Iskolák 105, – Kultúra – Rendezvény 120, Sport 98, – Tanács – Önkormányzat 75, – Tűzoltóság 28, Vegyes 32.) A könyv ára: 6.500.- Ft. Gratulálunk Gyűjtőtársunknak hiánypótló, kitartó, sok munkával járó kötetéhez, amivel begyalogolt a Történelembe!
Az MÉE Fejér megyei Alba Regia Szervezete alapításának 50.évfordulóján rendezi meg a VI. Őszi Éremgyűjtő találkozóját 2018. szeptember 30.-án !

Az MÉE Alba Regia szervezetének VI. Őszi Éremgyűjtő találkozója programja, információk az asztalfoglalással kapcsolatban az alábbi szórólapon olvashatók. 

Tisztelt Gyűjtőtárs!

A MÉE Fejér Megyei Alba Regia Szervezete idén ünnepli megalakulásának 50. évfordulóját. Erre az eseményre a szeptember 30-án délelőtt megrendezésre kerülő VI. Őszi Éremgyűjtő Találkozón emlékezünk meg.
Ezen alkalommal kerül kibocsátásra: az „50 éves a szervezett éremgyűjtés Fejér megyében” c. könyv, ami a szervezet történetének krónikáját, az általa kibocsátott gazdag éremanyag (66 db) katalógusát, továbbá a rendezvényeink, az azokon elhangzott előadások, sajtószerepléseink széleskörű információs anyagát tartalmazza. A 330 oldalas, ezen belül 56 oldal színes mellékletet magába foglaló, B5 formátumú kiadvány korlátozott számban, 3000 Ft-os önköltségi áron megrendelhető a helyi szervezet titkáránál, Ulcz Miklósnál (ulczmiklos@gmail.com, tel.: 20-9391932) vagy a helyi szervezet postacímén (MÉE Fejér Megyei Alba Regia Szervezete 8003 Székesfehérvár, Pf. 56.) Átvenni személyesen, esetleg megbízott révén (pl. MÉE központ) vagy postai úton lehet (kb. 1200 Ft csomagolási és postaköltség felszámításával).
Várjuk megtisztelő érdeklődését.

 
Az MÉE Szolnoki csoportjának “Géza király éremgyűjtő találkozója lesz 2018. október 6.-án!

Az MÉE Szolnoki csoport rendezvényének részletei és az asztalfoglalással kapcsolatos információ az alábbi szórólapon olvasható:
Az MÉE Dunaújvárosi csoportja XXI. országos Éremgyűjtő találkozója 2018. október 7.-én!

Az MÉE Dunaújvárosi csoportja Éremgyűjtő találkozójának részletei és az asztalfoglalással kapcsolatos információ az alábbi szórólapon olvashatók:

 
A MÉE Egri csoportja gyűjtőtalálkozója és börzéje 2018. október 20.-án !

Az MÉE Egri csoportja rendezvényének részletei és a helyfoglalással kapcsolatos információk a szórólapon olvashatók:

 
Az MÉE Nyíregyházi csoportja “Ki mit gyűjt nemzetközi találkozója 2018 november 4.-én!

Információ a rendezvényről a szórólapon olvasható. Szeretettel várnak minden érdeklődöt.