Budapesti Nemzetközi Numizmatikai Találkozó augusztus 26. (szombat)

ÚJ HELYSZÍNEN!
 
Szeretettel meghívunk a Magyar Éremgyűjtő Egyesület nemzetközi érmebörzéjére akár kiállítóként , akár látogatóként.
We kindly invite you to the international coin exchange of the Hungarian Coin Collectors Association, as an exhibitor or as a visitor.
 
A börzén lehetőséged van árusítani, vásárolni, megismerkedni, beszélgeti más gyűjtőkkel, amit ugyan a weben is megtehetsz, de szerintünk az nem helyettesítheti a személyes kapcsolatokat.
During the exchange, you can to sell, buy, meet and chat with other collectors, what you can do on the web , but it cannot replace personal relationships.
 
A börze 2023-as helyszíne az Avicenna International College egy minden tekintetben impozáns helyszín. Egy patinás épületben lévő, de XXI. századi, modern, klimatizált, világos belső enteriőr. Az asztal bérlőknek lehetőség van egy udvarra beállva bepakolni, térítés ellenében korlátozott számban a belső zárt parkoló is igénybe vehető. Az épületben egy minőségi étterem is található, illetve egy lobby bár, ami kiváló lehet hosszabb beszélgetésekre, vagy kis pihenésre a börze forgatagában.
 
The location of the Budapest Numismatic Exchange in 2023, Avicenna International College, is an impressive location. Its an old fashioned building, but modern, air-conditioned, bright interior. Table renters have an option of parking in a courtyard. The building also has a high quality restaurant and lobby bar, what can be great for longer conversations or some relax .
A börzén kiállítóként/ asztal bérlőként és vendégként is részt vehetsz, attól függetlenül, hogy tagja vagy-e a Magyar Éremgyűjtők Egyesületének.
You can anyone can participate in the exchange as an exhibitor/table renter or guest. No nesserary membership.
 
További részletek:
https://eremgyujtok.hu/rendezveny/nemzetkozi-numizmatikai-talalkozo/
https://fb.me/e/NoeBz94L