Fehérvári nagyjaink éremsorozat Vörösmarty Mihály érem rendelhető

Tisztelt Gyűjtőtárs!

A MÉE Fejér Megyei Alba Regia Szervezete folytatni kívánja éremkibocsátását a „Fehérvári nagyjaink” éremsorozat keretén belül.
A 2013. évben kiadott éremmel elindított sorozat Székesfehérvár nagyjait, egykori szülötteit és azokat mutatja be, akik országos vagy nemzetközi hírnevet szerezve a legtöbbet tettek a városért, annak kulturális fejlődéséért. A sorozat 4. tagjával Vörösmarty Mihályról, a Szózat költőjéről, városunk egykori diákjáról emlékezünk meg az országban első köztéri szobrának Székesfehérváron történt felavatásának 150. évfordulóján.

Az érmeket csak előzetes megrendelés befizetés alapján adjuk ki a megrendelt mennyiségben! Az ennek nyomán kivert érmeket először a májusi rendezvényünkön lehet átvenni Székesfehérváron személyesen vagy megbízott révén. Az akkor át nem vett érmeket ezt követően május-június folyamán postaköltség felszámításával tudjuk megküldeni. Ezúton kérem a helyi szervezetek vezetőit, hogy lehetőleg a tagtársak igényeit illetve ezek alapján a megrendelést és a lentiek szerinti összeget a 11736116-20029528 sz. OTP bankszámlára közlemények rovatban „Fehérvári nagyjaink” rendeltetés és a fajtánkénti darabszám feltüntetésével (ezüstérmenként 15.000 Ft-ot, bronzonként 3000 Ft-ot) összefogva mielőbb szíveskedjenek átutalni, illetve küldjék meg címünkre:

MÉE Fejér megyei Alba Regia Szervezete, 8003 Székesfehérvár, Pf. 56.

Előzetes megrendelés esetén befizetési határidő: 2016. május 5.

Előzetes igény esetén kétszeres, 67,2 g súlyú, sorszámozott ezüstérem megrendelésére is van lehetőség 35.000 Ft/db irányáron (mintegy 20-25 db).

Székesfehérvár, 2016. március 13.

Gyűjtőtársi üdvözlettel: Ulcz Miklós titkár sk.

További részletek olvashatók az “Újdonságok” c. rovatban, illetve a tájékoztató levél megtalálható a letölthető dokumentumok között.