Megújult a Budapesti Nemzetközi Numizmatikai Börze

Augusztus 26-án, szombaton 9 órától nemzetközi éremcsere találkozó lesz Budapesten, a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete és a Procopius Numizmatikai Kft. (https://procopius.hu/) közös rendezésében. A helyszín: Avicenna International College, Orczy út 3-5., 1089 Budapest, Hungary (https://avicenna.hu/).
Támogatóink között tudhatjuk többek között a https://www.vatera.hu/ oldalt, (például ezzel a bejegyzéssel is: https://blog.vatera.hu/…/talalkozzunk-a-budapesti…/) és a Darabanth Kft-t (https://www.darabanth.com/) is, akik segítettek az esemény népszerűsítésében és a helyszínen is képviseltetik magukat.
A Martin Opitz Kiadó (https://www.martinopitz.hu/) a helyszíni standján minden kiadványából, többek között a numizmatikai irodalomból is 25% kedvezményt biztosít látogatóinknak!
KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG A GYŰJTEMÉNY GYARAPÍTÁSÁRA!
A kiállítók széles skálája garantálja, hogy nem megy haza üres kézzel senki sem.
A MÉE, Somogy és Vas Megyei ÉE és MNT tagjai, továbbá a 18 év alattiak számára ingyenes a belépés idei tagkártya, illetve életkort igazoló igazolvány felmutatásával! Nem egyesületi tag látogatói jegye 2.000 forint 9 órától.
Asztalbérlőknek, szakmai jeggyel rendelkezőknek (egyesületi tagságtól függetlenül megváltandó) belépés 7:30-tól. Szakmai belépő 4.000 forint.
Bejárat a látogatóknak az Orczy út felől, asztalbérlőknek a gépkocsi beállás a Diószegi Sámuel utca oldaláról.
SZERETETTEL VÁRJUK MINDEN KEDVES GYŰJTŐTÁRSUNKAT, AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
BELÉPÉS A Magyar Éremgyűjtők Egyesülete TAGJAINAK SORÁBA A HELYSZÍNEN IS LEHETSÉGES!
Néhány fontos részlet:
Az asztal bérlés asztalonként egy ember belépésére jogosít 7:30-tól. A hozzá kapcsolódó további szakmai belépők ára 4000 Ft (Az asztal bérlőjén felüli személyek után, MÉE tagságtól függetlenül). A nagyközönség 9 órától látogathatja a rendezvényt.
A helyszín oktatási intézmény, ezért:
tilos a helyszínre a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat behozni (a példa kedvéért: szurony, kard és más szúró-vágó fegyver, lőfegyver még hatástalanítva sem)
az intézmény teljes területén, beleérte a kertet is, tilos a dohányzás
– a büfé nem árusít szeszes italt